Tortosa es prepara per una nova edició de la Marató de Donació de Sang

La Marató organitzaran la 5ena cercavila per tal de fer difusió i sensibilitzar de la importància que té donar sang

0
996
Inauguració The Animal King Vilanova 728×90

Enguany, la ciutat de Tortosa celebrarà la Xena edició de la Marató de donació de sang, amb el lema el goig és donar-ne. Aquest esdeveniment es fa conjuntament amb l’Ajuntament de Tortosa, el Departament d’Educació dels Serveis Territorials de les Terres de l’Ebre i l’Associació de Donants de Sang del Baix Ebre. La Marató persegueix com a objectiu principal sensibilitzar sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, que fa que sigui  un gest senzill que Salva Vides i, alhora atraure nous donants.

Per aquest motiu una setmana abans de la Marató organitzaran la  5ena Cercavila  per tal de fer difusió i sensibilitzar de la importància que té donar sang, aquesta activitat tindrà lloc el dissabte 22 d’abril a partir de les 19:00 hores. El recorregut de la Cercavila es farà pels diferents carrers principals de la ciutat, participant entitats musicals, el teixit associatiu i, diferents grups d’animació que portaran unes pancartes de cartró anunciant la Marató; al finalitzar el circuit,  a la mateixa plaça de l’ajuntament, s’organitzaran un seguit d’activitats: actuacions diverses, tallers i una xocolatada per als mes petits; serà un acte obert i accessible per a tothom.

També estaran de celebració ja que l’Associació de Donants de Sang del Baix Ebre compleix  10 anys pel seu treball diari promovent la donació de sang a Catalunya; sempre intentant que no falti una sola bossa de sang a cap hospital de Catalunya.

FER UN COMENTARI