Tortosa aposta un any més per la pista de gel com a principal eina de promoció

L'enllumenat nadalenc i la pista de gel s'inauguren el proper divendres 1 de desembre

0
660

Els operaris ja treballen des d’aquesta setmana en la posada en servei de la pista de gel, que un any més s’instal·la a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa amb l’objectiu de contribuir a la dinamització comercial de la ciutat durant la campanya de Nadal i Reis. Els primers patinadors podran estrenar-la el proper divendres 1 de desembre, moment en què també s’encendrà l’enllumenat nadalenc, que enguany incrementa número d’ornaments. El regidor de Comerç, Emili Lehmann, acompanyat de la presidenta de la Federació Comercial i de Serveis Tortosa+, Maria José Ferré, i del vicepresident de l’entitat, Joan Iniesta, han presentat els detalls de la campanya.

Els comerciants aspiren a repetir l’èxit de l’any anterior, en què més de 10.000 persones van patinar per la pista de gel, entre els quals més de 2.500 escolars. Les patinadores del Club Patí Dertusa tornaran a dinamitzar la instal·lació i faran l’acompanyament dels usuaris novells. El preu de l’entrada es manté en 6 euros, amb descomptes per als clients de les botigues de la ciutat i per a escolars. La pista estarà oberta tots els dies entre l’1 de desembre i el 7 de gener, excepte Nadal, Cap d’Any i Reis, que tancarà pel matí.

El regidor de Comerç ha destacat la consolidació de la pista de gel com a instrument per a promocionar comercialment i turística la ciutat. Lehmann ha afegit que l’Ajuntament es torna a implicar novament en aquesta inicativa dels comerciants, convençut que és una eina molt eficaç per dinamitzar la ciutat. Pel que fa a l’enllumenat de Nadal, el regidor ha avançat que enguany s’han incrementant el número de punts de llum als trams comercials de Tortosa.

De la seva banda, la presidenta de la Federació ha agraït a l’Ajuntament, Generalitat i Diputació, així com a les sis associacions que formen part de l’entitat, als patrocinadors i socis, la seva col·laboració per tirar endavant aquesta iniciativa. El vicepresident de la Federació, Joan Iniesta, ha assenyalat que de manera complementària a la pista de gel, hi haurà activitats de restauració, animació i infantils.

FER UN COMENTARI