Torredembarra estrena un rocòdrom al Pavelló Sant Jordi

L'equipament ha costat uns 13.000 euros i respon a la petició d'una entitat d'escalada de nova creació

0
803

Torredembarra ja disposa d’un rocòdrom boulder al Pavelló Sant Jordi perquè en puguin fer ús els aficionats a l’escalada. Aquest dimecres s’ha inaugurat una instal·lació que li ha costat a l’Ajuntament uns 13.000 euros i que respon a una demanda d’un grup de joves del municipi aficionats a aquest esport i que han creat recentment l’Associació Escabarats Blaus.

Alguns dels 150 nens i nenes que estan participant aquesta setmana en el Campus Multiesport a la Zona Esportiva Municipal han estat els primers a poder gaudir d’una instal·lació que vol fomentar la pràctica de l’esport a la vila tot aprofitant el naixement de la nova entitat d’escalada.

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Raül Garcia, ha destacat que aquest nou equipament respon a una voluntat de l’actual govern per crear noves instal·lacions esportives que augmentin l’oferta que hi ha ara mateix al municipi. Garcia recorda que una de les prioritats és fomentar la pràctica d’activitats esportives diverses, més enllà d’aquelles que són més habituals.

L’Associació Escabarats Blaus s’encarregarà de gestionar el rocòdrom i l’ús que se’m faci. De fet, Raül Garcia també ha comentat que, des del seu naixement, l’entitat ha vist créixer el nombre de persones interessades en l’escalada. A més, el nou equipament estarà a disposició per esdeveniments especials com la Festa de l’Esport o les diverses jornades de portes obertes.

La nova instal·lació s’ha finançat amb una partida d’un dels paquets d’inversions que es van aprovar l’any passat i que provenia dels diners sobrers de l’IVA 2010 que va ingressar l’Ajuntament i del romanent de tresoreria del 2016.

FER UN COMENTARI