Torra visita Girona i reprodueix la passejada de Puigdemont abans de marxar a Brussel·les

El president de la Generalitat havia d'assistir a la diada castellera que s'ha suspès pel mal temps

0
292
Pla mitjà de Quim Torra signant el llibre d'honor i Marta Madrenas al seu costat aquest diumenge 28 d'octubre de 2018. (Horitzontal)
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquest diumenge les Fires de Sant Narcís de Girona. A Torra l’ha rebut l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, i després de signar el llibre d’honor a l’Ajuntament, ha reproduït la passejada que va fer Carles Puigdemont ara fa un any, just abans de marxar a Brussel·les. Madrenas i Torra han caminat des de la Plaça del Vi fins a la Plaça Independència on s’han aturat a fer un cafè. Després, president i alcaldessa han visitat la Fira de Mostres de ciutat. Tot plegat sota una intensa pluja que ha obligat a suspendre la diada castellera en la que havien de participar els Marrecs de Salt, els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró.
Torra ha rebut els presidents de les tres colles a dins del consistori on han lamentat que la climatologia hagi obligat a suspendre la diada. El president de la Generalitat també s’ha saludat amb el portaveu de la CUP, Lluc Salellas, membre dels Marrecs de Salt.

FER UN COMENTARI