Tornen a renovar la bandera Ecoplayas per a les platges de la Paella i Barri Marítim

0
218

Per vuitè any consecutiu, l’Ajuntament ha obtingut la bandera Ecoplayas per a les platges urbanes de la Paella i el Barri Marítim, un guardó que valora els conceptes funcionals d’excel·lència estètica, turística, de serveis i sostenibilitat.
Durant el mes de setembre, la Regidoria de Sostenibilitat va formalitzar la inscripció a la XIII convocatòria dels Premis ECOPLAYAS 2018, presentant les candidatures de les platges de la Paella i Barri Marítim en la modalitat de renovació. L’organització ha tingut en compte “el compromís continu amb la millora de la qualitat en tots els aspectes de les seves platges” i per aquest motiu s’ha renovat el premi.

Els premis s’han donat a conèixer aquest divendres passat, en el marc del XX Congrés i exposició internacional de platges- Ecoplayas 2018, que s’ha celebrat a Alcúdia, Mallorca. Aquest premi està adreçat a tots els municipis de l’Estat espanyol de costa o interior (platges fluvials, llacs o embassaments) i entitats supramunicipals que tinguin platja.

FER UN COMENTARI