Tornen a casa els veïns de Les Roquetes desallotjats a causa d’un esfondrament

Els treballs s’han fet de manera ràpida i diligent tenint present l’episodi de pluges que es preveia

0
532
Imatge de l'habitatge de Les Roquetes afectat. (Cedida)

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes s’ha encarregat de la intervenció aquests dies en l’àmbit de la seguretat i la salubritat de l’edifici afectat a causa de l’esfondrament dilluns a la nit d’una part del sostre d’una de les cambres de la primera planta del número 92 del carrer Federico García Lorca, al nucli de les Roquetes.

En el moment dels fets ocorreguts, dilluns passat a la nit, els Bombers de la Generalitat, que hi van desplaçar cinc dotacions, ja van alertar les autoritats locals que per a finals de setmana s’albiraven precipitacions. Una previsió meteorològica que ha comportat que l’Ajuntament tingués molt clar que calia actuar, de manera ràpida i diligent, atès que el sostre i una part de la paret de la cambra afectada del primer pis de l’habitatge s’havien retirat per mesures de seguretat. El cobriment pluvial s’ha pogut fer en dos dies i justament aquest dijous a les vuit del vespre s’ha donat per acabada amb aquesta actuació tota la intervenció d’urgència i seguretat que s’hi ha estat fent.

Aquest matí de divendres, poc abans de les deu, el tercer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Fran Perona, juntament amb els tècnics municipals que han estat sobre el terreny aquests dies de treballs, han acompanyat les dues famílies inquilines de l’habitatge per poder explicar-los al mateix lloc dels fets quina ha estat tota l’actuació que s’hi ha dut a terme. Així mateix, se’ls ha pogut informar dels requeriments i de tots els temes tècnics que han de tenir en compte. I és que “a partir d’ara, segons ha assenyalat Perona, les famílies es posaran en contacte amb les seves asseguradores i l’Ajuntament els farà de canal per tal de facilitar-los tota la documentació que necessitin com poden ser els informes oficials dels bombers així com la feina i intervenció que ha fet l’Ajuntament. Tota aquesta informació la farem arribar a les famílies”.

FER UN COMENTARI