Torna una nova edició del Foodgoneta la mostra gastronòmada del Vendrell

La mostra es celebrarà els dies 29 i 30 d'abril i 1 de maig i tindrà lloc a l'Agro-tast, la Cooperativa Agrícola del Vendrell, que ja va acollir l'esdeveniment l'any passat amb una gran valoració per part dels assistents.

0
504
Moment de la presentació de Foodgoneta 2017. (Cedida)

L’últim cap de setmana d’abril torna una nova edició del Foodgoneta, la mostra gastronòmada del Vendrell, carregada de moltes novetats. En aquesta ocasió està organitzada per la casablava i l’Associació Tornem Alego, que té com a finalitat promoure i dinamitzar noves activitats socials i culturals al Vendrell i el Penedès. La trobada acollirà 10 foodtrucks provinents de diferents punts del territori amb una àmplia oferta gastronòmica, que inclouen furgonetes per a celíacs, vegetarians, dolços, o menjars exòtics d’arreu del món.

La mostra es celebrarà els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig, des de les 12 h, l’hora del vermut, fins a les 3 de la matinada, excepte l’últim dia, que finalitzarà a les 23 h. Tindrà lloc a l’Agro-tast, la Cooperativa Agrícola del Vendrell, que ja va acollir l’esdeveniment l’any passat amb una gran valoració per part dels assistents.

A part de l’oferta gastronòmica i dels tallers, una altra de les novetats és l’augment de l’oferta musical. Dissabte 29 obrirà la vetllada la Nerea Bassart, una cantautora local amb una gran projecció; la seguirà el grup Tico Brae, una banda indie de la província de Tarragona, i tancaran la nit els locals Kame Hame, que retornen per portar el bo i millor de les bandes sonores que ens van acompanyar de petits. Diumenge 30 hi haurà els Virgili & the Rivals, que amenitzaran el Foodgoneta amb peces de pop, indie i rock, i els Crueladevil, un grup vilanoví amb premis internacionals, que tancaran la nit amb bones dosis de rock. I per últim dilluns 1, per fer la clausura de la mostra tindran els Jazz Attack Quartet que portaran jazz, swing i ritmes ballables per a tots els públics. A més a més, la música no pararà durant els 3 dies gràcies a diferents discjòqueis convidats.

FER UN COMENTARI