Torna la «FamilyArt Experience» de la Ruta del Paisatge dels Genis

0
322

Aquest pròxim pont d’octubre arriba, amb les places ja exhaurides, la segona edició del «FamilyArt Experience», una proposta pensada per a famílies amb inquietuds artístiques, que vol despertar el geni creatiu que tots portem a dins, de la mà d’Antoni Gaudí, Joan Miró, Pau Casals i Pablo Picasso, genis universals que es van inspirar en els paisatges de Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

Organitzat pel Paisatge dels Genis, amb la col·laboració dels municipis de Reus, Mont-roig del Camp, el Vendrell i Horta de Sant Joan i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, la trobada se celebrarà del 12 al 14 d’octubre.

El «FamilyArt Experience», per a famílies amb nens a partir de 4 anys, inclou quatre activitats artístiques: la visita al Mas Miró i el «Taller d’escultura mironià» a Mont-roig; la visita experiencial, amb taller de trencadís «Observem, escoltem, i toquem en família al Gaudí Centre» a Reus; l’excursió amb taller de pintura cubista «Jugant a ser Picasso» a Horta de Sant Joan; i la visita dinamitzada amb taller de violoncel «Sigues músic per un dia» al Vendrell.

Durant l’experiència, els participants descobriran els indrets que van inspirar aquests quatre genis universals, aprendran a mirar els paisatges amb els seus ulls i crearan grans obres en tallers especialitzats.

El viatge transcorrerà per Horta de Sant Joan, Mont-roig del Camp, Reus, i el Vendrell, amb el camp base a l’allotjament Els Prats Village, beach & càmping park.

Gaudí Centre de Reus
A Reus es farà la visita dinamitzada per a famílies «Observem, escoltem, i toquem en família» al Gaudí Centre que inclou un taller de manualitats en el qual els assistents creen la seva pròpia obra gaudiniana.

Durant l’activitat es descobreixen els personatges i els trets més essencials de la vida de Gaudí de forma didàctica i participativa utilitzant múltiples recursos que s’aniran descobrint al llarg de la visita al Gaudí Centre. La visita a la capital del Baix Camp es farà el dissabte 13 d’octubre a la tarda.

FER UN COMENTARI