Torna la Cursa Nocturna de Sant Jaume amb una previsió de 400 inscrits

Tindrà lloc el divendres dia 20 de juliol, a les 21:30h, amb sortida i arribada al Parc del Capellans

0
266
Foto d'arxiu de la Cursa Nocturna de Sant Jaume. Cedida

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Esport i Reus Esport i Lleure, col·labora amb Tretzesports en l’organització de la vuitena edició de la Cursa Nocturna de Sant Jaume, que té lloc el divendres dia 20 de juliol, a les 21:30h, amb sortida i arribada al Parc del Capellans. L’organització també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Riudoms.

Aquesta prova, que forma part del calendari de curses populars de Reus, té un recorregut de 10 kms, amb sortida i arribada a les piscines municipals del parc dels Capellans. La cursa es dirigeix fins a Riudoms, pel camí del Roquís i el camí vell de Castellvell. Una vegada a Riudoms, i davant les instal·lacions esportives, s’hi troba el punt quilomètric 5. En aquest punt hi haurà l’avituallament. Es torna a Reus pel Camí dels Molins Nous.

L’organització té una previsió d’uns 400 participants, els quals podran gaudir en acabar la cursa d’un bany a les piscines municipals de Reus, i fer un tomb per la Fira de Sant Jaume.

Per realitzar les inscripcions i trobar mes informació de la cursa cal visitar la web http://www.tretzesports.com. També es poden fer inscripcions presencials a Esports Armobal, Body Viu Reus i Recupera’t.

FER UN COMENTARI