TMB suspèn el servei del Tramvia Blau aquest cap de setmana per obres de manteniment

Es recomana utilitzar el servei alternatiu de bus i la línia regular 196 per fer el trajecte entre les places Kennedy i Doctor Andreu

0
507
FarmaciaBanyeres_728x90
Aquest cap de setmana, tant dissabte com diumenge, el Tramvia Blau no circularà per obres de renovació de la subcentral elèctrica d’alta tensió que alimenta el traçat d’aquest històric mitjà de transport al seu pas per l’avinguda del Tibidabo. Per reduir les molèsties als viatgers durant l’afectació, TMB posarà en marxa un servei alternatiu d’autobús entre la plaça Kennedy i el peu del Funicular, que funcionarà amb el mateix horari i recorregut que fa el tramvia, entre les 10 del matí i les 19.30 hores del vespre. Una altra alternativa a aquest mitjà de transport és la línia 196 (Pl. Kennedy – Bellesguard), amb freqüències de 12 o 13 minuts, que també fa part del trajecte per l’avinguda Tibidabo.
El Tramvia Blau, que data del 1901, és l’únic supervivent de l’antiga xarxa d’aquest mitjà de transport de Barcelona. Fa un recorregut de 1.276 metres des de l’inici de l’avinguda del Tibidabo fins a la plaça del Doctor Andreu, i salva un desnivell de 93 metres.

FER UN COMENTARI