TMB amplia la contractació de serveis amb criteris d’integració social

Tres persones de la Fundació Asproseat Proa Esplugues treballaran cada dia fent d'auxiliars d'informació

0
351

Dins de la política de compra social de l’empresa, TMB ha adjudicat a la Fundació Asproseat Proa Esplugues la recollida de dades per a l’actualització de l’estudi anual de frau a la xarxa d’autobusos, com a resultat d’un concurs públic reservat a centres especials de treball que afavoreixen la integració de col·lectius en risc d’exclusió social.

La contractació, per quatre anys i un import de 141.174,48 euros, comportarà la dedicació de tres persones d’Asproseat Proa Esplugues cada dia a la tasca d’observació de les validacions dels passatgers en diferents línies d’autobusos. Les dades seran supervisades i processades per TMB en el marc dels programes de control i reducció del frau.

Els centres especials de treball són empreses que tenen la missió d’oferir feina de qualitat a persones amb discapacitat igual o superior al 33% que no poden integrar-se a l’empresa ordinària. Com a part de l’economia social, busquen crear llocs de treball adaptats a les necessitats de les persones amb discapacitat i alhora ser rendibles econòmicament.

En aplicació de les polítiques de responsabilitat social i com a part de l’aposta per esdevenir un agent actiu que contribueixi al desenvolupament sostenible de la societat, TMB està materialitzant actuacions d’impuls de la compra responsable, mitjançant l’adquisició de productes i la contractació de serveis d’entitats que promouen l’ocupació de persones amb dificultats d’inserció laboral (empreses d’inserció, centres especials de treball, etc.).

Amb anterioritat l’empresa ja va adjudicar a un altre centre especial de treball les funcions d’atenció i informació telefònica als ciutadans.

FER UN COMENTARI