Taula rodona ‘Platges agermanades’ a la Casona de Turisme de Torredembarra

L'acte es durà a terme dissabte a les 16:30 h

0
271
Vistes de la platja des de la Casona. Foto: cedida

Amb motiu de la celebració, des del passat dilluns i fins aquest proper diumenge, de la XXVI edició del Torneig de Futbol Platja de Torredembarra, aquest proper dissabte, l’Oficina de Turisme (passeig de Rafael Campalans, s/n) acollirà, a les 16.30 h, la taula rodona “Platges Agermanades”.

En la xerrada, comparativa del context social de El Salvador i Catalunya a través del futbol platja, hi prendran part Silvio Aquino, representant de l’Associació 1punt5, Frank Velásquez i Agustín Ruiz, jugadors professionals de Futbol Platja a El Salvador, Jeroni Rañé, del Club de Futbol Platja Torredembarra i Eduard Rovira, Alcalde de Torredembarra.

El XXVI Torneig Futbol Platja Torredembarra, organitzat pel Club de Futbol Platja Torredembarra amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport, arribarà al seu punt àlgid aquest cap de setmana. El dissabte, a partir de les 17.45 h es disputaran les semifinals del torneig i diumenge, a partir de les 18 h, la Zona Esportiva Municipal de la Platja de la Paella acollirà les finals. A més, el mateix diumenge, a les 19 h, tindrà lloc un partit d’exhibició entre el Stars Team de Torredembarra i la Selecta El Salvador BS, partit organitzat amb la col·laboració de  l’Associació 1punt5.

FER UN COMENTARI