Tàrrega celebra amb èxit una matinal d’exercici i alimentació saludable

En el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física, commemoració que continuarà aquest cap de setmana amb un extens programa d’actes al Parc Esportiu

0
317

Tàrrega ha celebrat avui divendres amb èxit una matinal d’exercicis i alimentació saludable adreçada a persones de totes les edats. La trobada ha estat organitzada per la Regidoria d’Esports, Promoció de la Salut i Gent Gran juntament amb el CAP de la localitat per a commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril). Prevista inicialment al Parc de Sant Eloi, la convocatòria s’ha traslladat al Pavelló Municipal d’Esports a causa del mal temps. Dins les instal·lacions esportives, una vuitantena de participants han gaudit d’una xerrada sobre hàbits saludables, una classe d’exercici físic i un esmorzar equilibrat. Tot plegat, sota el lema #gentactiva.

La capital de l’Urgell ha preparat per aquest proper cap de setmana més propostes en el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física, amb la col·laboració de diferents associacions i entitats de la ciutat. Les accions es duran a terme els dies 14 i 15 d’abril al Parc Esportiu i s’adaptaran a diferents nivells i edats. Així, el Pavelló Municipal d’Esports acollirà demà dissabte 14 a partir de les 9 del matí un campionat de gimnàstica rítmica a càrrec de Gyas Club. Paral·lelament se celebraran partits de futbol a càrrec de CEEF UE Tàrrega i Club Futbol Sala Tàrrega als camps annexos. Després, a partir de les 11 del matí, es duran a terme activitats de manteniment amb el Gimnàs Tàrrega com body combat, ioga, zumba, crossfit,… A més, el públic tindrà a l’abast atraccions infantils.

Pel que fa al diumenge 15, la programació s’obrirà a les 9 del matí amb una sortida a peu dins el cicle “Camina Esportivament”. A continuació, se succeiran una olimpíada atlètica i exhibicions de salsa, samba, ioga, hip-hop,… amb Gimnàs Tàrrega i Gyas Club. A 3/4 de 2 del migdia es clourà la diada amb el lliurament de trofeus als guanyadors de l’olimpíada. La participació a totes les activitats és lliure i gratuïta.

FER UN COMENTARI