Tarragona disposarà de 209 parades de Sant Jordi

  Les quatre colles de la ciutat oferiran al vespre la tradicional diada castellera

  0
  640
  FarmaciaBanyeres_728x90

  Tarragona bullirà aquest diumenge d’activitat amb motiu de la diada de Sant Jordi i comptarà amb 209 parades al conjunt de la ciutat.

  Un any més, la Rambla Nova tornarà a ser l’epicentre del Sant Jordi tarragoní, amb 171 parades de venda de llibres, flors i articles de marxandatge relacionats amb aquesta diada. Aquestes parades, degudament senyalitzades i ordenades, estaran agrupades en diferents coques segons la seva tipologia:

  • A la coca 1(del Balcó del Mediterrani als carrers Adrià i Sant Agustí, 60 parades) l’espai estarà ocupat per a centres escolars, clubs i entitats esportives, agrupacions d’escoles i colles castelleres.
  • A la coca 2(dels carrers Adrià i Sant Agustí als carrers Unió i Sant Francesc, 70 parades) l’espai estarà ocupat per institucions, entitats d’àmbit nacional amb delegació a la ciutat, entitats ciutadanes, mitjans de comunicació, partits polítics i professionals de la venda de llibres i flors.
  • A la coca 3(dels carrers Unió i Sant Francesc fins al monument als Despullats, 21 parades), l’espai estarà ocupat per llibreters i floristes.
  • A la coca 4(del monument als Despullats fins a la Font del Centenari, 20 parades), l’espai estarà ocupat per entitats i associacions del tercer sector.

  La resta del centre de la ciutat i els barris comptaran amb 38 parades de venda de flors i llibres.

  Els detalls de l’autorització l’ocupació del domini públic municipal amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi es poden consultar a la Seu Electrònica: https://seu.tarragona.cat/taulerAnuncisPublic/listPublicacions?cat.id=30

  A les 20 h, el tram superior de la Rambla Nova acollirà la tradicional diada castellera de Sant Jordi, primera cita de la temporada que aplega les quatre colles de la ciutat: Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets del Serrallo i Castellers de Sant Pere i Sant Pau. La diada castellera de Sant Jordi es desenvolupa a l’antiga, és a dir, amb actuacions simultànies de les colles.

  D’altra banda, l’Ajuntament proposa un any més que durant aquests dies els seguidors de les xarxes socials de Tarragona Cultura i Ajuntament de Tarragona, expliquin quins són els llibres que regalen o que els hi agradaria rebre amb l’etiqueta #elmeullibreés i que ho pengin tant a Twitter com a Instagram. Un cop passada la Diada se sortejarà un lot de llibres entre els participants de cada xarxa i es farà un recull de totes piulades i imatges compartides.

  Aquesta i altres propostes del cap de setmana i la Diada de Sant Jordi les podeu consultar a la programació complerta que trobareu en aquest enllaç: http://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/sant-jordi?b_start:int=20

   

  FER UN COMENTARI