Tarragona acull els màxims representants del Turisme per posicionar-la internacionalment

Aquest dijous, 23 de març, s’ha celebrat la primera jornada “Mercats Turístics Emissors”

0
793
Wifi_Penedès_728x90

La primera jornada “Mercats Turístics Emissors” s’ha celebrat aquest dijous, 23 de març, al matí acollint diversos debats i col·loquis per potenciar el turisme cultural. Amb aquesta jornada es pretén “mostrar els nostres actius per al turisme cultural i, al mateix temps, conèixer estratègies de promoció i comercialització dirigides als nostres mercats internacionals prioritaris”, així ho ha explicat la consellera de Turisme, Inma Rodríguez.

La jornada ha reunit als màxims representants de les oficines de Turespaña (OET) de París, Londres, La Haia i Frankfurt, així com el seu director general, Manuel Butler. Conjuntament, han tingut presència els representants de les associacions d’hotels, apartaments i càmpings de Tarragona.

Debats i col·loquis han esdevingut per part de diverses personalitats com la intervenció del gerent del Patronat de Turisme, Ángel Arenas; el debat on ha intervingut el director adjunto de l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) a París, Salvador Pernas; el col·loqui “Perspectives i oportunitats als mercats turístics de la Unió Europea”, moderat per Ángel Arenas, i on han participat el president de l’Associació d’Apartaments Turístics i Hostels de Tarragona, Íñigo Rosell, el president de l’Associació d’Hotels de Tarragona, Xavier Jornet, i la resta de ponents anteriors.

El director general de Turespaña (OET), Manuel Butler, ha valorat aquesta jornada d’enriquidora, ja que creu que Tarragona pot aportar molt perquè “Tarragona tiene una herencia cultural magnífica”; Butler també ha comentat que Tarragona tindrà una fàcil penetració als mercats del nord d’Europa perquè “es una ciudad mediterrania”, i és una bona opció “poner en valor el patrimonio cultural tarragoní”.

D’altra banda, la consellera de Turisme, Inma Rodríguez, ha comentat que avui “és una fita històrica perquè és la primera jornada de Mercats Turístics Emissors”, i per aquest motiu estan contents i orgullosos per gaudir d’una oportunitat privilegiada per posicionar Tarragona com a “destinació turística cultural de qualitat”.

Marina Villegas Milà

FER UN COMENTARI