Suspès l’espectacle d’obertura del COS 2018 per indisposició de l’artista

D'aquesta manera, el primer muntatge del certamen d'enguany serà «Vida», que es representarà al Teatre Bravium, aquest divendres a les 19:30 h

0
306
Imatge de l'artista Quim Bigas. Foto Cedida

El Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual s’ha vist obligat a suspendre l’espectacle d’obertura del COS 2018 per indisposició de l’artista Quim Bigas, que havia de representar l’espectacle «Molar». D’aquesta manera, el primer muntatge del certamen d’enguany serà «Vida», de la companyia Javier Aranda, que es representarà al Teatre Bravium, aquest divendres a les 19:30 h.

La programació es completa amb la companyia 2Theatre, que presentaran a Reus «Boris & Ingrid». La posada en escena serà avui a les 21:00 h al Teatre Bartrina. Presenta una història sobre la vellesa i l’amor, en una comèdia absurda de teatre físic, que explica la història d’una parella d’immigrants.

En cas de pluja
La programació del Festival COS s’allargarà dissabte i diumenge. Tota la programació es pot consultar a la web www.cosreus.cat. Des de l’organització s’informa que, en cas que durant el cap de setmana continuï plovent, els espectacles de carrer programats a la plaça del Mercadal es traslladaran a Cal Massó i, l’espectacle programat a la plaça de la Llibertat, en cas de pluja, es traslladaria a la Sala Quatre del Museu de plaça de la Llibertat. La resta d’espectacles programats a l’interior dels teatres no canviaran la seva ubicació prevista.

FER UN COMENTARI