Surt a licitació la redacció del projecte per cobrir la piscina nova de Torredembarra

0
254
DiverNadal Cunit 2018 728×90

La Junta de Govern Local ha acordat recentment treure a licitació la redacció del projecte de les obres d’adequació de la piscina municipal com a piscina coberta i també la posterior direcció de la primera fase, amb un pressupost de 69.696 € IVA inclòs. El termini de presentació d’ofertes finalitza el pròxim 5 d’octubre.

Concretament, es tracta de redactar el projecte d’execució per a la construcció i instal·lacions, així com tots els annexes i estudis necessaris per tal de prestar el servei de piscina coberta municipal. Pel que fa a la direcció d’obra, aquesta fa referència a les obres que es duguin a terme en una primera fase que estarà formada com a mínim per la construcció dels dos vasos petits; els tancaments i coberta del recinte de vasos, amb elements que permetin el descobriment i l’obertura a l’estiu, i climatització. Una vegada s’hagi dut a terme l’adjudicació, el projecte d’execució ha d’estar redactat en un termini de dos mesos.

Cal recordar que el nucli central de l’obra la nova piscina municipal de Torredembarra es va finalitzar el març de 2011 però no va arribar a obrir fins a l’actual mandat, l’agost de 2016, quan l’actual equip de govern va resoldre les mancances que es va trobar i va decidir posar a punt les instal·lacions.

Amb la redacció del projecte que ara surt a licitació, l’Ajuntament podrà tirar endavant una nova inversió a la piscina per poder-la cobrir i així utilitzar-la durant tot l’any, una inversió que podria situar-se al voltant d’1.200.000 €. Amb tot, no es tracta de completar el projecte inicial que preveia altres serveis com un gimnàs o zona d’aigües (jacuzzi), que en aquests moments no es considera assumible.

FER UN COMENTARI