Soses gaudeix del sistema de recollida de residus porta a porta

0
611

Els veïns i veïnes de Soses gaudeixen des del diumenge al vespre del sistema de recollida de residus porta a porta.

Des de l’Ajuntament s’ha demanat paciència i col·laboració als veïns, conscients que com tot nou servei es necessita d’un temps d’adaptació, així com comprensió davant les contingències i problemes que puguin sorgir durant aquesta etapa inicial.
Així, els contenidors que fins ara servien com a punts de recollida van desaparèixer el diumenge, que era la data fixada per l’inici del servei porta a porta.El consistori recorda que ara, a partir de les 21.00 hores, cal baixar la fracció que toqui, i s’aconsella baixar els cubells de nit i deixar-los en un lloc visible, perquè queda per establir l’horari definitiu de recollida. Divendres dia 19 es començarà amb la fracció de resta.

Malgrat això, el consistori confia plenament en la bona predisposició de tots els sosencs per tal de poder resoldre les possibles incidències amb l’ajut dels responsables de la recollida, que durant un temps seran a les dependències de l’Ajuntament per tal de facilitar l’adaptació. Concretament, l’oficina del porta a porta estarà oberta al públic en el següent horari: DIMECRES DE 15:30 a 19:30h. / LLOC: Oficines de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI