Sitges serà aquest proper cap de setmana l’epicentre de l’scrapbooking

El municipi acull del 23 al 25 de març una nova edició de la Fira Scrap + Sitges, la segona fira dedicada a l’scrap més important d’Europa després de la de París.

0
595

Sitges celebra del 23 al 25 de març la sisena edició de la Fira Scrap+ Sitges, considerada la segona fira més important d’Europa centrada en el món de l’scrap després de la de París. La Fira de Sitges és actualment el punt de referència per a professionals i aficionats de l’scrapbooking on es concentren més una trentena d’expositors entre distribuïdors, dissenyadors i fabricants.

Lscrapbook és el terme anglès per definir un llibre de retalls, és a dir, la tècnica de personalitzar àlbums de fotografies. L’scrapbook o scrapbooking consisteix en multitud de processos creatius com retallar, enganxar o el collage per crear una composició de memòries i records mitjançant fotografies.

La regidora de Promoció Econòmica, Aurora Carbonell, destaca que “la Fira Scrap+ Sitges és un dels esdeveniments més importants del calendari local” i assenyala que “durant els dies de fira Sitges rebrà la visita d’unes 12.000 persones en una època baixa pel turisme, la qual cosa ens ajuda a la desestacionalització del sector”. Carbonell recorda “aquest tipus d’esdeveniments segueixen la nostra aposta pel turisme sostenible”.

A més de la fira comercial, instal·lada a la carpa de la platja de La Fragata, l’esdeveniment contempla diferents activitats per tal que el visitant gaudeixi d’uns dies d’scrap i d’aprenentatge. La vessant formativa es fa a través de tallers que s’imparteixen a les carpes annexes a l’envelat de la fira comercial, on cada any hi participen més de 400 persones. També es pot visitar l’exposició Art+, una mostra amb obres creades per especialistes de renom d’scrap que es podrà visitar a les carpes annexes a l’envelat de la fira comercial.

FER UN COMENTARI