Sitges municipalitza la gestió de l’aparcament de pagament

D'aquesta manera, l'ajuntament tindrà una nova font d'ingressos per la gestió de la zona blava i els treballadors formaran part de l'administració local.

0
428

En el ple celebrat el dijous 3 de maig s’ha aprovat la finalització de l’encàrrec de gestió a la Societat Sitges Model XXI S.A. i la recuperació de l’Ajuntament de Sitges de la gestió directa del servei públic d’estacionament de vehicles a la via pública sota control horari, mitjançant aparells distribuïdors de tiquets.

Amb aquesta aprovació, “el servei de zona blava s’ha municipalitzat, el que significa que passarà ara a ser gestionat per l’Ajuntament de Sitges i els seus treballadors i treballadores seran subrogats a l’administració local mantenint tots els seus drets”, ha afirmat la regidora de Serveis Urbans, Carme Almirall.

El govern municipal, “seguint el Pacte d’Estabilitat amb la CUP i el compromís amb diferents grups municipals, ha apostat per aquesta via per evitar una externalització de la gestió a un tercer. Això aportarà millores en la gestió i millors ingressos municipals”, segons ha explicat l’alcalde de Sitges, Miquel Forns.

FER UN COMENTARI