Sitges gaudeix de la Festa de la Verema

La Penya Espanyolista de Sitges guanya per primer cop el Concurs de Trepitjadors amb 29’5 litres

0
297
Imatge dels guanyadors de la Festa de la Verema. Foto: Aj. de Sitges

Sitges ha celebrar aquest cap de setmana una de les festes més tradicionals i emblemàtiques del calendari local, la Festa de la Verema, amb una programació que va obrir dissabte amb el Pregó de l’humorista i presentador Pep Plaza. Un pregó amb dosis d’humor per les seves imitacions de personatges coneguts, com la interpretació de “Boig per tu”, de Sau, on va fer participar a les pubilles i hereus.

Els actes van continuar diumenge al matí amb el premsat del primer most i el posterior oferiment a l’Eucaristia, a la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla. Tot seguit, l’emocionant Concurs de Trepitjadors de Raïm, on la Casa Torres ha invertit en la renovació de bona part del material.

La Penya Espanyolista de Sitges, amb 29’5 litres, va guanyar per primer cop en la seva història el Concurs, després d’un desempat pel primer i segon lloc, que va ser per la Penya Barcelonista de Sitges, i el tercer lloc per l’Agrupació de Ballos Populars de Sitges.

La Pubilla de Sitges, Ona Almirall, i l’Hereu de Sitges, Sergi Molina, van pesar 54 i 60 ampolles de vi respectivament. El punt i final de les activitats del matí van finalitzar amb la inauguració oficial de la Font del Vi.

Els actes van finalitzar al vespre amb la Cantada d’havaneres del Grup Xató i on com és tradicional, les pubilles i hereus van participar en una de les cançons.

FER UN COMENTARI