S’inicien les obres d’accés a la plaça de Salvador Espriu de Ribes

En els darrers anys s’han portat a terme diverses actuacions de pavimentació parcial als carrers circumdants d’aquest indret però amb aquesta, es garantirà l’accessibilitat al parc d'infants

0
83
Imatge de les obres que donaran accés al parc i a persones amb mobilitat reduïda. (Cedida)

Aquesta setmana han començat les obres de millora de l’accessibilitat a la plaça de  Salvador Espriu de Ribes que serviran per pavimentar la vorera perimetral inacabada  que hi ha al voltant de l’àrea de jocs infantils i l’execució d’un pas de vianants accessible a la cruïlla dels carrers de Pep Ventura i Lluís Vives.

Els treballs tenen una durada prevista de vuit setmanes i durant aquest període no es podrà estacionar al costat del tram afectat a la banda del parc, permetent el doble sentit de circulació al carrer de Lluís Vives. A l’última fase es prohibirà l’estacionament a la cantonada on es farà el pas de vianants.

L’actuació, inclosa en el Pla de Reactivació Municipal i amb un cost de 32.200 euros, donarà  continuïtat i completarà el recorregut d’accessibilitat ja existent a l’entorn del parc de Salvador Espriu. Es pavimentaran en total 183 m2, aproximadament amb la mateixa rajola i aspecte que la resta del voral.

En els darrers anys s’han portat a terme diverses actuacions de pavimentació parcial als carrers circumdants d’aquest indret però amb aquesta, demandada des de fa temps pels veïns i veïnes de la zona, es garantirà l’accessibilitat al parc des del carrer de Lluís Vives i al perímetre dels jocs infantils. Així mateix, millorarà en gran mesura un dels itineraris accessibles que figura en el Pla de mobilitat i accessibilitat de Sant Pere de Ribes a favor de l’ús no discriminatori i la circulació de manera autonòmica i continua de totes les persones.

FER UN COMENTARI