Sílvia Munt rebrà el Premi Jordi Dauder a la 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya

Es reconeix la seva trajectòria al cinema, a la televisió i al teatre com a actriu i directora. Rebrà el guardó a la 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, organitzada per l'Ajuntament de Lleida i el Centre Llatinoamericà de Lleida del 20 al 27 d'abril

0
365
L’actriu i directora Sílvia Munt rebrà el 8è Premi Jordi Dauder a la Creativitat en el Cinema Català per la seva trajectòria al cinema, a la televisió i al teatre com a actriu i directora. El guardó l’entrega la 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, organitzada per l’Ajuntament de Lleida i el Centre Llatinoamericà de Lleida del 20 al 27 d’abril. Des de l’any 2011, la Mostra entrega el Premi Jordi Dauder a la Creativitat en el Cinema Català en honor al desaparegut actor i fidel col·laborador del certamen des de la seva primera edició. També s’entregarà el Premi Ángel Fernández-Santos d’enguany al director del programa de La 2 Días de cine, Gerardo Sánchez, en reconeixement al seu treball informatiu i divulgatiu per apropar el cinema al públic. Els premiats recolliran els guardons en la cerimònia inaugural de la Mostra, el pròxim 20 d’abril.
Com a novetat, enguany l’organització de la Mostra crea el Premi Talent Llatí, per distingir a professionals llatinoamericans que treballen en la indústria del cinema. El premi distingeix noms reconeguts, la llarga trajectòria dels quals ha demostrat aquest talent llatinoamericà que ha enriquit la cinematografia dels seus respectius països, juntament amb uns altres més joves. El guardonat amb aquest premi és el compositor de música argentí, Osvaldo Montes.

FER UN COMENTARI