Si Es Pot reclama a Martí Carnicer que convoqui el Ple sobre l’estat de la vila

Aquest grup denuncia l'incompliment de l'article 14 del ROM on es recull l'obligació de la convocatòria d'aquest ple

0
347
Grup municipal de Si Es Pot al Vendrell. (Cedida)

El passat 4 d’octubre el grup municipal Si Es Pot, ha demanat formalment a l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, que es convoqui la junta de portaveus per tal d’acordar la convocatòria del Ple extraordinari sobre l’estat de la vila. Aquest és un debat que s’ha sol·licitat diverses vegades per aquest grup en sessions ordinàries sense tenir resposta per part del govern.

Segons els representants de Si Es Pot al consistori vendrellenc, el govern té l’obligació de convocar aquest Ple de l’estat de la vila un cop l’any segons es recull en l’article 14 del Reglament Orgànic Municipal.

Si Es Pot denuncia que: “l’incompliment d’aquest article 14 del ROM és una bona mostra de la manca de rigor de l´equip de govern. Tanmateix el debat del darrer ple extraordinari en què es va aprovar el pressupost executat del 2017, va posar en relleu el constant incompliment dels acords de les sessions plenaries situant a l’oposició en una situació de bloqueig polític que afecta greument la pluralitat representativa nascuda de les eleccions del 2015”.

FER UN COMENTARI