S’estrena el magazín radiofònic ‘Penedès en Xarxa’ a l’Alt i el Baix Penedès

Bellvei Ràdio i Domenys Ràdio, cobriran tota la informació del Baix Penedès. El nou programa, que compta amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local, s’emet de dilluns a divendres de 9 del matí a 12 del migdia

0
497
Imatge d’aguns dels periodistes que fan el “Penedès en Xarxa”. (Cedida)

El passat dimecres 12 de setembre i coincidint amb la tornada a l’escola, Ràdio Vilafranca, Ràdio Sant Sadurní, Canal 20-Ràdio Olèrdola, Bellvei Ràdio i Domenys Ràdio, van iniciar el nou magazín matinal Penedès en Xarxa. El nou programa, que compta amb el suport de La Xarxa de Comunicació Local, s’emetrà de dilluns a divendres de 9 del matí a 12 del migdia a través de les cinc emissores de l’Alt i el Baix Penedès.

La periodista Sílvia Delgado de Ràdio Vilafranca coordina un ampli equip format per Sergi Fernández, Eli Jiménez, Raimon de Cara, Ariadna Caballero, Armand Beneyto, Lourdes Meroño, Laia Batlle, Gemma Urgell i David Canto amb l’ objectiu d’apropar als oients l’actualitat de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès, amb entrevistes als seus protagonistes, connexions en directe i seccions dedicades a la gastronomia, la filosofia,
la vida saludable, els vins i caves, el patrimoni, el medi ambient, les festes, la música, les entitats i ONGs, l’educació, la literatura, la ciència, la política, els joves, l’economia, el teatre i un llarg etcètera.

El magazín ‘Penedès en Xarxa’ també inclou tota l’actualitat informativa de les comarques penedesenques en butlletins realitzats conjuntament, a les mitges hores. I a partir de les 12 de la nit també es reemetrà íntegrament per Ràdio Vilafranca.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és donar una major difusió als continguts de proximitat, tot afavorint i potenciant el treball en xarxa de les ràdios municipals del Penedès. Un fet que és possible gràcies a la infraestructura de connexió via IP (Internet) de la XAL.

FER UN COMENTARI