“Sense embuts” a l’espai Jove de Sant Pere de Ribes

Les sessions es duen a terme els dijous a la tarda del 4 d’octubre al 29 de novembre.

0
255
Cartell de Sense Embuts.

El cicle “Sense Embuts” segueix endavant a L’Espai Jove de Sant Pere de Ribes, després que el dia 4 d’octubre acollís la primera sessió on es va parlar de la diversitat sexual i la transsexualitat.

Es tracta d’un conjunt de tallers d’educació emocional que tenen com a objectiu facilitar eines als joves d’entre 12 i 22 anys, principalment, i esdevenir un punt de trobada on compartir allò que els preocupa i gestionar les seves emocions. Les pròximes cites són els dies 11 (sobre “L’assetjament escolar”), 18 (amb el tema “Models de família, divorci, separació…”) i 25 d’octubre (per parlar de “L’abús sexual”). També s’abordaran com demanar ajudar si es creu es necessita (el 8 de novembre), la mort (el 15 de novembre), el rols de gènere (el 22 de novembre) i els tabús (el 29 de novembre).

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes va portar per primera vegada al municipi el  “Sense Embuts” l’any 2016. És un projecte de creixement personal que també es desenvolupa a Lleida i compta amb professionals i persones voluntàries de l’àmbit pedagògic, educacional i d’altres que volen ajudar als joves a garantir el seu propi benestar i felicitat.

Totes les xerrades es fan els dijous a l’Espai Jove, a la plaça Jaume Gómez i Puig, 4, de Ribes, de 18.30 a 19.30h i l’activitat és gratuïta.

FER UN COMENTARI