“Scape room”, tallers de ball i manga

Tortosa estrena el programa tardor jove 2018

0
478

Tallers de Hip Hop, defensa personal femenina, Scape Room, taller de Manga, futbol sala i taller de dibuix artístic, són algunes de les activitats que ofereix l’edifici Lo Carrilet per aquesta tardor, entre el 22 de setembre i el 15 de desembre. Se va donar inici al nou programa d’activitats el 22 de setembre amb el concert de F de Figa a l’edifici Lo Carrilet.

Durant el mes d’octubre se realitzaran tallers de hip hop gratuïts a l’edifici Lo Carrilet i de defensa personal femenina a la sala d’arts marcials de l’estadi municipal de la ciutat on valdrà 2 euros la sessió. A més, s’ha organitzat pel 20 d’octubre una sortida amb bicicleta pel Delta per observar flamencs, tindrà un cost de 7 euros i inclourà el viatge i la bicicleta.

Pel cap de setmana del 27 d’octubre s’han preparat diverses activitats relacionades amb el Halloween. La primera serà l’Scape Room a l’edifici Lo Carrilet: “l’any passat va ser un èxit total, l’activitat més demandada i inclús se van quedar fora més de 45 persones que volien fer-ho i en les tres sessions d’Scape Room no va ser prou per a cobrir-ho. Per tant, intentarem, enguany, que amb un preu totalment popular de 2 euros puguin tenir accés a l’activitat i lligarem també concerts de Halloween”, explica, la regidora de joventut, Cristina Girón. A més, com a novetat, volen crear un passatge del terror ambientat amb actors que se dediquen en aquest gènere i ho faran amb l’ajuda dels organitzadors del passatge de terror de Deltebre.

Durant el mes de novembre destacarà la setmana del Japó on s’oferiran activitats relacionades amb el Manga. Se realitzaran tallers, un anime cinefòrum i una sortida al saló del Manga. Serà el 3 de novembre i tindrà un cost de 14 euros on s’inclourà l’entrada al saló i el trajecte fins a Barcelona.

Durant el programa Tardor Jove 2018 també se faran activitats altres activitats com jocs de rol i ruleta dels musicals que seran tots els dijous de 17.00h a 20.00h al Carrilet. Els dimecres la tarda se farà bricolatge i decoració per transformar la terrasseta de l’edifici i un taller d’Origami. I els divendres hi haurà futbol sala a l’estadi municipal, un taller de dimensió 3D al casal cívic, Kickboxing a la sala d’arts marcials i un taller de dibuix artístic al carrilet, les dos últimes activitats amb un preu de 2 euros la sessió. Tots els joves d’entre 15 i 35 anys que vulguin participar en alguna de les activitats poden apuntar-s’hi passant per l’Edifici Lo Carrilet o bé enviant un e-mail.

Des de l’ajuntament asseguren que l’edifici Lo Carrilet està sent un èxit, ja que, durant el 2017 van passar 1369 joves i durant el 2018 fins l’agost ja n’hi han assistit més de 2500. “Estem contents perquè quan vam inaugurar l’edifici era un repte, no s’havia fet mai a la ciutat, teníem un edifici on a part de fer les tasques administratives i de suport al jovent, fer un espai on ells poguessin proposar i participar i passar l’estona. Això si cada vegada augmenta com està passant nosaltres ens donem per satisfets”, apunta, la regidora de joventut, Cristina Girón. A més, també ha explicat que des del departament tenen com objectiu dur a terme més activitats adreçades a noies perquè hi participin més, ja que més de la meitat del jovent que assisteix a les activitats són nois.

FER UN COMENTARI