S’apropa una nova edició de la Fira de la Terrissa a La Galera

Aquest cop, el país invitat serà Holanda i la Comunitat Autònoma l'Aragó

0
632
FarmaciaBanyeres_728x90

Aquest matí s’ha presentat a la Cambra de Comerç de Tortosa la XXIV Fira de la Terrissa que tindrà lloc del 28 d’abril a l’1 de maig a La Galera. La fira, com ja és habitual, serà gratuïta i es podrà visitar en horari de matí de 10h. a 14h. i de tarda de 16h. a 21.30h. En aquesta ocasió el país invitat serà Holanda, tot i que com ja ve sent habitual hi haurà més de 20 estands de països estrangers.

Aquest any, tal i com ha avançat el president de l’Associació Cultural Galerenca Lo Cadub el Sr. Francesc Gasulla, la peça commemorativa serà un cànter, un utensili tradicionalment molt utilitari. A més, Gasulla també ha volgut destacar “el premi que suposa que tanta gent ens vingui a veure” i, que “tots ells puguin gaudir d’artesans i artistes que si no veuen a La Galera mai podran veure”.

A més l’alcalde del municipi, el Sr. Ramon Muñoz, ha explicat que La Galera ha estat recentment reconeguda com a punt d’interès artesanal, un reconeixement que els situa al mapa i els obre encara més al públic.

FER UN COMENTARI