Sant Salvador acollirà el primer esdeveniment del Club d’Skateboarding de Tarragona

  En la competició, que tindrà lloc el dia 28 a les 10.00 hores a la Plaça Major de Sant Salvador, hi haurà un total de 600 euros en premis en forma de material per a patinadors.

  0
  1937
  Wifi_Penedès_728x90

  El barri de Sant Salvador acollirà, el dia 28 de maig, la primera competició organitzada pel Club d’Skate Tarragona. L’esdeveniment tindrà lloc a la Plaça Major de Sant Salvador i es tracta del primer esdeveniment organitzat pel Club d’Skateboarding de Tarragona, creat ara fa quatre mesos.

  A les 10.00 hores començaran dues competicions: Contest, una competició de format estàndard on cada patinador realitzarà una exhibició individual patinant diferents mòduls i la Game of Skate, de format de duel entre dos patinadors. En total, hi haurà uns premis per valor de 600 euros en forma de material per a patinadors. Des de l’organització són optimistes pel que fa l’assistència de públic i creuen també que aquesta serà una bona oportunitat per apropar el món del monopatí a la gent del barri, connectar als ciutadans amb aquesta realitat així com dinamitzar el veïnat.

  L’aparició d’aquest club respon a la necessitat d’alguns patinadors en millorar la convivència entre els vianants i els patinadors, promocionar patinadors locals, crear una escola d’skateboarding, millorar les instal•lacions disponibles per als patinadors així com promoure esdeveniments com el que tindrà lloc al barri de Sant Salvador.

  FER UN COMENTARI