Sant Isidre arriba a Vila-seca

Els dies 15 i 20 de maig diversos actes en commemoració a Sant Isidre tindran lloc a Vila-seca

0
1290

La Festa Local de la Pagesia donarà el tret de sortida amb un esmorzar exclusiu per als socis de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca, el dimarts 15 de maig. A les 18.00 h es concentraran els carruatges al carrer de Sant Antoni per a començar la cercavila a partir de les 18.15 h, pels carrers del Centre Històric. El recorregut serà el següent: carrer de Sant Antoni, plaça de Sant Esteve, carrer de Sant Pere, plaça dels Països Catalans, carrer de Vic, rambla de Catalunya, carrers de Tarragona, del Requet de Fèlix, del Comte de Sicart, plaça de Voltes, carrer Major i plaça de l’Església.

A les 7 de la tarda hi haurà la tradicional ofrena dels fruits i la missa, a l’Església de Sant Esteve i, per cloure el dia de Sant Esteve, l’esbart infantil de l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina ballarà danses tradicionals catalanes , a partir de les 8 del vespre a la plaça de l’Església.
Per tancar els actes de la Festa Local de la Pagesia, el diumenge 20 de maig a les 9 del matí i des de la plaça de l’Església, tindrà lloc la XV Caminada Popular fins a la Pineda, on s’oferirà un esmorzar per als participants.

FER UN COMENTARI