Salou se suma al Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia

Ahir es va dur a terme un taller de sensibilització i informació de la llei 11/2014 als treballadors de l’ajuntament, per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres, i intersexuals, per eradicar l’Homofòbia, la Bifòbia, i la Transfòbia.

0
434
MOTOR 23 – Norton Benelli – 728×90

L’àrea de Benestar i Serveis Socials de l’Ajuntament de Salou s’ha volgut sumar al dia Internacional contra l’Homofòbia, la Bifòbia, i la Transfòbia.  Així doncs, ahir es va dur a terme un taller de sensibilització i informació de la llei 11/2014 als treballadors de l’ajuntament, per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres, i intersexuals, per eradicar l’Homofòbia, la Bifòbia, i la Transfòbia.

Regidors, i personal tècnic del consistori de les àrees de cultura, esports, ocupació, ensenyament, benestar i serveis socials, turisme, i servei a les persones han assistit al taller i a la posterior lectura d’un manifest per part de la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza. L’activitat ha esta molt dinàmica ja que s’han plantejat activitats grupals que han fet reflexionar a les persones participants, sobre el sexe, gènere i la diversitat així com la complexitat d’abordar aquestes qüestions i quines són les eines que proporciona la LLEI11/2014, per garantir els drets de LESBIANES, GAIS, BISEXUALS, TRANSGÈNERES, i INTERSEXUALS, per eradicar l’HOMOFÒBIA, la BIFÒBIA i la TRANSFÒBIA, i com aquesta llei compromet a tot el personal de les administracions a vetllar pel seu compliment.

Fira_ExpoNadó_2018_728x90

La regidora de l’àrea, Estela Baeza, ha volgut destacar el recolzament de l’Ajuntament de Salou vers aquests col·lectius. Ha afegit que “des de la regidoria sempre hem donat i donarem suport aquestes iniciatives i aquesta vegada hem volgut que els treballadors del consistori estiguessin ben informats i vetllessin pel compliment de la llei 11/2014.” Així mateix, avui s’ha penjat la bandera irisada a la balconada de l’Ajuntament per commemorar el dia.

FER UN COMENTARI