Salou celebra el Dia Mundial del Consumidor

Aquest matí 300 alumnes de les escoles de Salou han omplert el TAS per visualitzar l’espectacle sobre consum responsable “La Botigueta”

0
428
Karting Comarruga 728×90

En motiu del Dia Mundial del Consumidor, el proper 15 de març, l’Ajuntament de Salou s’ha volgut sumar a la celebració i ha organitzat una obra de titelles adreçada als més petits del municipi. Des de la regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum s’ha organitzat una representació teatral per avui dimarts a les 10h, adreçada als alumnes de 3r i 4rt de primària dels centres del municipi, que pretén conscienciar els més petits sobre el fet de consumir. En total més de 300 nens i nenes de diversos centres del municipi hi assistiran.

L’espectacle el realitza la companyia TANAKA TEATRE, la qual interacciona amb el públic i el fa participar de tot el que passa a l’escenari tocant temes com el consum responsable, els productes de proximitat, les dates de caducitat, l’etiquetatge, el reciclatge, el medi ambient, els drets de les persones consumidores, etc.

Per la regidora de l’àrea, Martina Fourrier, és important transmetre aquests valors als més petits perquè poc a poc s’hi vagin familiaritzant i en vagin fent un consum responsable. ‘La botigueta’, ha assenyalat que és tracta d’un espectacle que tracta la temàtica del consum responsable i els drets de les persones consumidores des d’un punt de vista molt lúdic, participatiu i divertit, però amb un contingut que convida a la reflexió i la sensibilització del públic, que està dirigit als infants.

A l’acte, també hi ha estat present la cap de secció de Consum de Tarragona de l’Agencia Catalana de consum, Judit Pujol.

FER UN COMENTARI