Sabor Salou conquista la Costa Daurada amb més de 30.000 assistents

La vuitena edició ha comptat amb un espai central amb activitats relacionades amb l'àmbit gastronòmic

0
278
Imatge d'una edició de Sabor Salou. Foto: cedida

Sabor Salou es confirma com una aposta per la gastronomia i restauració local. La vuitena edició de Sabor Salou, celebrada aquest cap de setmana, ha mostrat una renovada oferta gastronòmica i una nova imatge per tal d’apropar-se a la localitat i al seu valor gastronòmic.

Aquesta edició de la Fira Sabor Salou, organitzada per la regidora de Participació Ciutadana, ha comptat amb més de 30 establiments participants on han assistit més de 30.000 assistents entre els tres dies al Passeig Jaume I de Salou. Un èxit sense precedents complint les perspectives dels tres dies.

Els expositors confirmen l’èxit d’aquesta edició amb molt bones paraules i amb l’objectiu principal complert: promocionar i donar a conèixer els productes de proximitat del Tarragonès.

La inauguració de la Fira es va dur a terme el divendres 4 de maig a les 18.00 hores al Passeig Jaume I de Salou, amb la presència de l’alcalde de Salou, Pere Granados, la regidora de Participació ciutadana, Júlia Gómez, i el xef Raimon Queralt, del restaurant Racó del riu qui després va realitzar un show cooking per a tots els assistents.

Gran èxit de l’espai central i de la nova imatge
La principal novetat d’aquesta edició era l’espai central on s’han dut a terme un total de 5 show cookings on cuiners i xefs han mostrat als assistents diferents maneres de cuinar. Des de plats populars passant per les millors tècniques de cuina de vanguardia, és a dir, cuina per a tots els gustos.

La regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, ha explicat que “l’objectiu de l’espai central i de la fira ha estat aconseguir mostrar la qualitat i la diversitat de l’oferta d’activitats que s’ofereixen a la capital de la Costa Daurada.”

De la mateixa manera, la nova imatge també ha tingut una molt bona benvinguda per part dels assistents i expositors que han volgut destacar positivament la fusió dels colors amb la diversitat gastronòmica que s’ha pogut observar durant aquests tres dies al Passeig Jaume I.

Gran importància a les xarxes socials
La vuitena edició de Sabor Salou també ha destacat per la constant actualització i seguiment de totes les activitats a les seves xarxes socials per tal de poder aproximar la gastronomia del territori a tothom alhora que ens serveix per arribar als futurs prescriptor.

FER UN COMENTARI