Roda de Berà camina i pedala en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Tots els participants van rebre una samarreta commemorativa i una bossa amb obsequis de la campanya

0
233

Del 16 al 22 de setembre, amb el lema “Combina i mou-te”, se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i Roda de Berà s’hi ha adherit un any més a la iniciativa. Per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, l’Ajuntament va organitzar el passat cap de setmana una caminada i una pedalada popular.

Dissabte va tenir lloc la ja tradicional caminada saludable pel terme municipal. Més de 50 participants van caminar durant 3 hores fent la ruta número quatre de les rutes verdes de Roda de Berà, anomenada “El pi solitari”, tot i que es va retallar en un tram degut a la forta calor. La distància final recorreguda va ser de 7,5 quilòmetres. La sortida va tenir lloc a la plaça de la Sardana, a les 9 del matí, i va comptar amb les explicacions de l’arxiver municipal Ricard Benimeli.

Per altra banda, diumenge, durant tot el matí, es va celebrar la setena edició de la pedalada popular de Roda de Berà, amb la participació de més 100 ciclistes de totes les edats. Va ser un passeig d’uns 12 quilòmetres pel terme municipal apte per a tots els públics, atès que són moltes les famílies amb infants que hi participen cada any. La concentració es va iniciar a dos quarts de deu del matí a la plaça de l’Ajuntament on, una hora després, es va donar el tret de sortida.

FER UN COMENTARI