Riudecanyes recapta diners i aliments en dues activitats solidàries

El Concert de les Espelmes i la Sardinada popular són dues de les principals activitats solidàries que realitza el municipi

0
539
DiverNadal Cunit 2018 728×90

El Concert de les Espelmes i la Sardinada popular són dues de les principals activitats solidàries que realitza Riudecanyes al llarg de l’any ja que serveixen per a recaptar diners i productes alimentaris per a les entitats locals. Els habitants del municipi s’hi bolquen de ple i, amb la col·laboració de moltes altres persones que arriben a Riudecanyes per la causa, fan possibles importants recaptacions.

Enguany, el Concert de les Espelmes organitzat per l’ajuntament en col·laboració de l’AMPA que fa el servei de bar i Càritas Riudecanyes –entitat receptora de les ajudes- ha permès recaptar 780,10 euros en metàl·lic, 280 quilos de productes alimentaris i 282 quilos de productes d’higiene i neteja. Al Concert de les Espelmes, celebrat el 22 de juliol, hi van assistir 700 persones.

La segona activitat solidària va ser la tradicional Sardinada que organitza anualment la Lliga contra el Càncer de Riudecanyes i que va aplegar a 290 persones el passat 27 de juliol. Aquesta activitat nocturna omple de caliu el municipi de Riudecanyes i enguany s’han recaptat un total de 2.800 euros.

FER UN COMENTARI