Riudecanyes es prepara per una nova edició solidària del Concert de les Espelmes

Càrites col·labora en aquesta iniciativa que consisteix en l’aportació d’aliments i productes d’higiene personal i de la llar pels més necessitats

0
669
Imatge del Concert de les Espelmes de Riudecanyes

Riudecanyes acollirà aquest proper dissabte, 22 de juliol, la sisena edició del Concert de les Espelmes, activitat sociocultural que omple els carrers i places del municipi de llum solidària i que pretén col·laborar amb la delegació de Càrites d’aquest municipi. Ho fa a través d’una entrada que consisteix en l’aportació d’aliments i productes d’higiene personal i de la llar. També hi haurà unes guardioles per a fer donacions en metàl·lic.

Els assistents al concert, que es farà a dos quarts d’onze de la nit (22.30h) a la Plaça de l’Església, gaudiran enguany de la música de la Sant Andreu Jazz Band sota la direcció de Joan Chamorro. Com a complement al concert, l’AMPA de Riudecanyes se’n farà càrrec del servei de bar i després de l’actuació hi haurà servei de terrassa a la plaça.

El Concert de les Espelmes és ja una activitat fixa al calendari festiu estiuenc de Catalunya i cada any hi assisteixen més persones. Per als interessats en aportar aliments i productes d’higiene, enguany es necessita especialment llet, pasta, sabó per rentar els plats, sabó per la rentadora, lleixiu, paper higiènic i xampú pel cabell.

FER UN COMENTARI