Reus programa un cicle d’activitats amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat

L’objectiu és donar visibilitat a les persones amb discapacitat i conscienciar la ciutadania sobre la importància de construir una ciutat inclusiva

0
566

Reus inicia aquest dimecres, 23 de novembre, un cicle d’activitats, organitzat per la regidoria de Benestar Social amb la col·laboració d’altres regidories, de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 i de la Diputació de Tarragona, per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra a tot el món el 3 de desembre. L’objectiu és donar visibilitat a les persones amb discapacitat i conscienciar la ciutadania sobre la importància de construir una ciutat inclusiva, per tal de promoure el benestar de tothom. Avui a les 20 h, al Teatre Bartrina, l’alumnat de l’aula de teatre del Punt de Trobada del Taller Baix Camp, sota la direcció de l’actriu reusenca Helena Tarragó, interpretarà l’espectacle “El Taller de la Història”. Es tracta d’una activitat que s’emmarca en la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017.

Enguany, l’acte institucional, organitzat per la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Reus, s’ha programat el 2 de desembre a la tarda. A les 17 h, a la plaça de Prim, actuaran els Castellers de la Il·lusió de Valls, la colla de la inclusió, amb la col·laboració dels Xiquets de Reus. A les 18 h, a la plaça de Prim, actuarà la Batukada Artesà, una formació de percussió de ritmes samba-reggae integrada per persones amb discapacitat intel·lectual. I a les 18.30 h, al Palau Bofarull de la Diputació, hi haurà una taula rodona, en què participaran el professor Jose López, representant l’ONCE, i membres dels Castellers de la Il·lusió de Valls.

FER UN COMENTARI