Reus expressa el seu total rebuig i condemna als atemptats de Barcelona i Cambrils

S'ha valorat positivament que l'Associació Cultural dels Musulmans de Reus i Comarca i la Joventut Multicultural Musulmana s'hagin posicionat públicament en contra dels atemptats

0
533
DiverNadal Cunit 2018 728×90

L’alcalde accidental, Jordi Cervera, juntament amb representants dels grups municipals del consistori, han mantingut aquest divendres 25 d’agost al palau municipal una reunió institucional amb els responsables de l’Associació Cultural dels Musulmans de Reus i Comarca i representants de la Joventut Multicultural Musulmana. L’alcalde accidental i la resta de grups municipals han fet una valoració positiva de la reunió i han agraït als representants musulmans la convocatòria de l’acte públic de rebuig als atemptats, en la línia del fet expressat divendres passat durant l’acte de condemna dels atemptats i la violència.

L’Ajuntament de Reus ja va expressar el seu total rebuig i condemna als atemptats del dijous 17 a Barcelona i Cambrils, així com la seva solidaritat i suport a les víctimes, les seves famílies i les poblacions dels municipis afectats.

Tanmateix, s’ha valorat positivament que l’Associació Cultural dels Musulmans de Reus i Comarca i la Joventut Multicultural Musulmana s’hagin posicionat públicament en contra dels atemptats i mostrin el seu suport a les víctimes. L’alcalde accidental, en nom dels Grups Municipals aquí representats els ha donat les gràcies.

Fets com els succeïts posen de manifest que la violència no porta enlloc i no farà canviar la nostra manera d’actuar i de ser, refermant-nos la voluntat de seguir construint uns pobles i ciutats, on imperi el respecte, la convivència, la llibertat i la pau.

En la trobada l’Ajuntament ha reiterat el convenciment que la democràcia i la convivència són els únics camins per garantir la llibertat i el benestar de la nostra i la resta de societats.

Aquesta reunió ha estat una trobada prèvia a l’acte públic que es va convocar per l’Associació Cultural dels Musulmans de Reus i Comarca el passat divendres a les 19.00 h a la plaça del Mercadal on es va llegir un manifest de rebuig als atemptats de la setmana passada a Barcelona i Cambrils.

FER UN COMENTARI