Reus es promocionarà a la Fira del Vi de Falset

Unes 30.000 persones visiten la Fira del Vi de Falset des de diferents punts de Catalunya

0
566
Karting Comarruga 728×90

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i l’alcalde de Falset, Jaume Domènech, han presentat aquest dijous, 20 d’abril a Cal Massó la 22ª Fira del Vi de Falset, en la qual Reus n’és enguany la ciutat convidada, amb motiu de la celebració de Capital de la Cultura Catalana 2017. L’acte s’emmarca en la col·laboració entre els dos ajuntaments per sumar esforços i fer promoció conjunta tant de la Fira del Vi com de la capitalitat cultural de Reus. A l’acte també h i han assistit als membres dels dos consistoris i representants de diverses institucions i entitats, així com nombrós públic.

Unes 30.000 persones visiten la Fira del Vi de Falset des de diferents punts de Catalunya. La majoria de visitants de la fira provenen de catalunya, un 8% d’Espanya i un 12% de la resta del món. Un atractiu que Reus aprofitarà com a ciutat convidada a la Fira d’enguany. La ciutat participarà en la fira amb un estand, alhora que s’organitzaran alguns actes, tant a Falset com a Reus, tot posant en comú el programa de la Fira del Vi i de la capitalitat cultural de Reus, que se celebra aquest 2017.

Els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig de 2017, els vins de la DO Montsant i la DOQ Priorat tornaran a ser els protagonistes de la Fira del Vi de Falset. Al seu voltant girarà un esdeveniment que s’ha convertit en cita obligada per a afeccionats i professionals del sector, sabedors que a la comarca del Priorat s’elaboren grans vins reconeguts arreu del món. Entre els que s’acosten a Falset, s’hi troba força públic estranger, un fet que s’explica per l’elevat percentatge d’exportacions de totes dues denominacions d’origen. Amb tot, la Fira és també un gran aparador dels vins de la comarca entre el consumidor català.

L’acte de presentació a Cal Massó ha finalitzat amb un concert del Quintet Montsant, amb el qual es presenta part del repertori més rellevant escrit per a quartet de corda i percussió a les darreries del segle XX i inicis del XXI per compositors d’arreu del món, així com altres obres prestades de diferents formacions instrumentals, especialment arranjades per a aquest inusual ensemble.

FER UN COMENTARI