Reus, Capital de la Cultura Catalana coprodueix «Els tres aniversaris»

0
657
FarmaciaBanyeres_728x90

Montserrat Caelles, regidora de Cultura de Reus; Marc Ayala, regidor de Cultura de Valls; Josep Maria Prats, regidor de Cultura de Tarragona; Jordi Prat i Coll, director de l’obra, i Joan Negrié, actor i gestor de la productora Sala Trono, han presentat aquest dijous, 20 d’abril al Teatre Metropol de Tarragona, “Els tres aniversaris”, la nova proposta de la Sala Trono, que Reus comprodueix en el marc de la Capital de la Cultura Catalana 2017. Ho fa a través del Teatre Bartrina i en coproducció amb La Villaroel de Barcelona, teatres de Tarragona i Valls i amb la col·laboració del Teatre de Salt.

L’obra, dirigida per Jordi Prat Coll i protagonitzada per Anna Alarcón, Miranda Gas, Victòria Pagès, Rosa Boladeras, Joan Negrié i Albert Triola, es representarà el 28 d’abril al Metropol de Tarragona i farà gira al Principal de Valls, al Bartrina de Reus i a la Villaroel de Barcelona, on farà estada del 5 de maig a l’11 de juny.

Sinopsi
L’Irina celebra el seu aniversari. Havia planejat una gran festa amb música, ball i molts convidats. Però l’Irina s’avorreix. Els pocs convidats que han vingut estan asseguts a terra desganats i el seu germà Andrei ha vingut amb una nova parella, ja embarassada.

Les seves germanes tampoc contribueixen al fet que s’estengui l’alegria: Masha està atrapada en un matrimoni sense amor i coqueteja amb Georg, l’únic amic casat d’Andrei. L’Olga és l’única dels quatre que té ingressos i ha de finançar a tota la família. L’herència que van deixar els seus pares va ser malgastada fa temps i la casa familiar està molt deteriorada.

La festa d’aniversari fracassa també els dos anys següents a causa d’un nou embaràs, una aventura amorosa, intents de suïcidi, deutes, manca de treball i perspectives i la solidaritat entre les germanes es posa a prova.

FER UN COMENTARI