Restablerta la circulació ferroviària entre l’Ampolla i l’Aldea en extingir l’incendi proper a les vies

La incidència ha afectat almenys tres trens en els dos sentits

0
482
Pla general del pas de vianants on els operaris treballen per reparar la caixa de comandaments que s'ha incendiat a l'R16 a l'Ampolla. Imatge del 24 de setembre de 2017. (horitzontal)

La circulació ferroviària entre l’Aldea i l’Ametlla de Mar ha quedat interrompuda aquest migdia, des de pocs minuts després de les dotze, per l’incendi de cablejat elèctric en una passarel·la que passa per sobre la via del tren a l’Ampolla, segons han informat la companyia Renfe i els Bombers de la Generalitat.

Al voltant de les tres de la tarda, però, la circulació de trens entre els dos municipis ha quedat restablerta, un cop extingit l’incendi de cablejat elèctric que s’ha declarat en una passarel·la que passa per sobre la via del tren a l’Ampolla, segons ha informat Renfe i els Bombers de la Generalitat. Arran d’aquesta incidència, s’han vist afectats dos trens de l’R16, el que havia sortit de l’Estació de França a les 09.13h amb destí Tortosa i València, que ha quedat detingut a l’Ampolla, i el que havia sortit de la capital catalana (10:43h) cap a Tortosa i que ha quedat aturat a l’Hospitalet de l’Infant. En sentit contrari, el tren Tortosa (13.33h) -Barcelona (15.57h) s’ha quedat sense efectuar la sortida en origen. Els Bombers han treballat en les tasques d’extinció amb cinc dotacions i un cop apagat el foc han retirat les plaques afectades per l’incendi.

FER UN COMENTARI