Repsol ferma la seva col·laboració amb la Ciutat Cultural de Catalunya del 2017

Una col•laboració econòmica ajudarà a que molts projectes culturals surtin a la llum

0
474
FarmaciaBanyeres_728x90

Unes quantes signatura són les que han confirmat públicament la col·laboració de l’empresa Repsol amb l’Ajuntament de Reus. Aquest conveni amplia la col·laboració d’aquesta empresa veïna amb les festes de la ciutat i especialment amb Festa Major de Sant Pere 2017.

La firma del conveni s’ha ampliat amb motiu de la capitalitat cultural de Reus i s’ha fet públic a un dels espais culturals més representatiu, el Teatre Bartrina. El Complex Industrial de Repsol ha aportat una recolzament econòmic de 65.000€. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha remarcat la col·laboració que ha tingut Repsol des d’un principi i ha explicat quin és paper del consistori municipal a la cultura: “L’Ajuntament l’únic que fa és fer d’instrument per fer possible i per donar una empenta als col·lectius i entitats de Reus que fan cultura.”

Per l’altra banda de la signatura, el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, se sent molt satisfet de col·laborar: “Volem ser bons veïns i ajudar i col·laborar amb tots els projectes possibles.”

Finalment, la regidora de Cultura de Reus, Montserrat Caelles, ha explicat el que significa aquesta aportació esporàdica: “Repsol ja és un col·laborador habitual. Aquest conveni correspon a una col·laboració extraordinària que farà possible que molts projectes que estan dins del marc de la Capitalitat Cultural Catalana surtin a la llum”.

El fort arrelament i la gran projecció de la festa declarada per la Generalitat com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional, les Festa Major de Sant Pere, seguirà estan a l’altura de les darreres edicions.

J.Albesa

FER UN COMENTARI