Reparació de la xarxa de sanejament del carrer de Joan Abelló

Aquestes obres tindran una durada estimada d’un mes i permetran substituir les canonades existents

0
412
Foto del regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, visitant les obres

Aigües de Reus ha iniciat aquesta setmana les obres de reparació de la xarxa de sanejament del carrer del Doctor Joan Abelló, a tocar de la plaça de la Llibertat. Aquestes obres tindran una durada estimada d’un mes i permetran substituir les canonades existents, que es troben en un estat deficient, tot millorant el seu comportament tant a nivell estructural com hidràulic.

En paraules del regidor delegat de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, “el subministrament i sanejament d’aigua d’una ciutat com Reus requereix millores de forma permanent si es vol garantir un servei de qualitat, amb la qual cosa no podem baixar la guàrdia i cal anar impulsant algunes obres que són absolutament necessàries”.

Aquests treballs a la xarxa de sanejament no representaran cap despesa econòmica per als veïns i estaran finançades integrament per Aigües de Reus. Les noves canonades que s’instal·laran són de major diàmetre i capacitat que les existents actualment. En total, es construiran 75 ml de nova canalització de PVC (d’un diàmetre de 400 mm i 200 mm) i se substituiran tres pous de registre i quatre escomeses d’aigües residuals. En definitiva es tracta d’una millora de les condicions del servei ofert a tots els usuaris de la zona, amb un pressupost de 30.996,52 euros.

FER UN COMENTARI