Els regidors del PSC a Gimenells exigeixen la dimissió de Dante Pérez com a alcalde

Demanen la convocatòria d'un ple extraordinari per exigir la "dimissió immediata de l'alcalde" i esperen que "per responsabilitat, acati el que els fins ara companys al govern li demanen"

0
707
Dante Pérez, amb Marissa Xandria i Xavier Garcia Albiol durant un acte de campanya del PP

Els tres regidors socialistes a l’Ajuntament de Gimenells han sol·licitat la convocatòria d’un ple extraordinari al municipi per tal d’exigir la dimissió de l’alcalde, Dante Pérez. Aquest va abandonar el PSC el passat 8 de novembre declarant que es veia “incapaç de compartir partit amb els nacionalistes d’Unió”, i va fitxar pel Partit Popular, entrant com a número 2 de la llista dels populars a Lleida. La petició feta per els seus excompanys pretén reprovar públicament l’alcalde, diuen, “per l’espectacle que ha suposat el seu fitxatge unilateral pel Partit Popular en 24 hores i sense consultar l’opinió de la resta dels membres del grup municipal del PSC”.

Per aquesta raó, els regidors i regidores socialistes, demanen a Dante Pérez, en primer terme, “la seva dimissió immediata com a Alcalde” i, en segon lloc, la renúncia de la seva acta de regidor, “donat que el seu canvi de sigles comporta la retirada del suport dels regidors i regidores socialistes”. En cas de complir amb la petició dels socialistes, aquests afirmen que agrairien a Pérez la seva tasca realitzada al capdavant del consitori, “fins al moment de la decisió que l’ha portat a canviar de partit polític i no acabar la legislatura sota les sigles per les que va ser elegit”.

FER UN COMENTARI