Recuperat el cadàver del segon pescador desaparegut al Port de Barcelona

Es tracta de l'home d'origen senegalès de 37 anys que anava en el pesquer enfonsat al Port de Barcelona

0
647
Wifi_Penedès_728x90
Salvament Marítim ha localitzat aquest divendres a les 2.35 hores de la matinada el cos del segon mariner desaparegut del pesquer El Fairell enfonsat al Port de Barcelona dilluns passat. El cos del pescador ha estat recuperat i tret de l’aigua gràcies al robot subaquàtic Comanche cap a tres quarts de cinc de la matinada. Una embarcació del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil l’ha traslladat a les instal·lacions del Servei Marítim Provincial d’aquest cos, on la policia judicial ha procedit a l’aixecament del cadàver. El pescador recuperat aquesta matinada és l’home d’origen senegalès de 37 anys desaparegut després que la seva embarcació fos envestida pel mercant rus Midvolga 2 i el cos rescatat dijous a la tarda és el del ciutadà marroquí de 34 anys que també anava en el pesquer enfonsat al Port de Barcelona. La policia judicial de la Guàrdia Civil continua la investigació i s’ha fet càrrec de les diligències del cas.
El cos del senegalès de 37 anys ha estat trobat a uns 30 metres d’El Fairell, enfonsat a 170 metres de profunditat i a tres milles a l’est del port de Barcelona. El vaixell es va enfonsar després de ser envestit pel mercant rus Midvolga 2 que sortia del Port de Barcelona, dilluns passat, en un sinistre que va causar la desaparició dels dos tripulants que han estat localitzats sense vida entre aquest dijous a la tarda i aquest divendres a la matinada.

Concretament, el cos del pescador marroquí de 34 anys va ser recuperat al costat d’El Fairell dijous a la tarda i el del mariner senegalès de 37 anys ha estat localitzat aquest divendres a la matinada.

FER UN COMENTARI