Ràdio Cunit celebra el seu desè aniversari

Ahir divendres es va celebrar amb un sopar al restaurant Mare Nostrum i al que van assistir més de 70 col·laboradors de la ràdio

0
521
Wifi_Penedès_728x90

Enguany i tal dia com ahir, Ràdio Cunit va celebrar el seu desè aniversari. L’acte va ser un sopar al restaurant Mare Nostrum i al que van assistir més de 70 persones, els quals havien estat o són col·laboradors de Ràdio Cunit.

Durant el sopar es van fer dos parlaments, un a càrrec de Jaume Assens, l’ànima de Ràdio Cunit des dels seus inicis i l’altre a càrrec de l’alcaldessa de Cunit, Montse Carreras. Tots dos van voler destacar la gran tasca portada a terme durant aquests deu anys i van agrair a tots els col·laboradors que han passat i que segueixen de forma altruïsta a la ràdio.

Susana González, cap de comunicació de l’ajuntament de Cunit, i una de les impulsores del projecte, malauradament no va poder assistir al sopar, malgrat que havia organitzat tot junt amb Jaume Assens i Sílvia.

Durant el sopar es va passar un powerpoint amb un recull de fotografies d’aquests deu anys de trajectòria, tomes falses, es va fer un photocall per on van passar tots els assistents per tal de fer-se una fotografia, inmortalitzant el moment, i van rebre un pendrive de regal pel desè aniversari.

Moltes felicitats Ràdio Cunit i per molts anys més!

 

FER UN COMENTARI