Quasi 700 paraigües donen un toc de color i ombra a la Plaça Europa de Santa Oliva

La plaça Europa de Santa Oliva s’ha engalanat amb quasi 700 paraigües per poder oferir espai d’ombra als assistents als actes de la Festa Major

0
348
DiverNadal Cunit 2018 728×90

Per a la Festa Major d’enguany s’ha engalanat la plaça Europa de Santa Oliva amb quasi 700 paraigües, per poder oferir espai d’ombra als assistents als actes a les hores de més calor i alhora donar un toc de color festiu al centre neuràlgic de la Festa.

Durant l’hivern i després d’una ventada seguida de pluges la carpa instal·lada en aquesta plaça es va esquinçar i l’estructura de ferro es va malmetre. Un cop retirada per evitar possibles accidents, la plaça quedava al descobert.

Va ser durant les reunions de les Entitats i l’Ajuntament per acordar els preparatius de la Festa Major que va sorgir la idea de poder oferir ombra i alhora decorar de forma alegre i festiva la plaça Europa.

El cost de la compra dels paraigües ha estat a càrrec de l’Ajuntament i posteriorment hi ha hagut contribucions de 3€ per apadrinar un paraigua i personalitzar-lo amb escrits, missatges o dibuixos, tot seguint el desig dels Santolivencs i Santaolivenques de tenir ben guarnida la població per a la seva Festa grossa, fent honor al hashtag de Festa Major #SantaOlivamola.

FER UN COMENTARI