Programa especial de visites guiades a l’exposició de BEEP Ticnova

En total 691 persones, que corresponen a 34 grups, han pogut conèixer la proposta

0
254

El Museu de Reus, a través de l’Institut Municipal Reus Cultura, ha promogut un programa especial de visites guiades a l’exposició d’art tecnològic de BEEP Ticnova “Aproximacions creatives” adreçat a grups de persones que no tenen l’hàbit o la facilitat de visitar els museus i que s’han organitzat transversalment a través de les regidories de Cultura, Benestar Social, Ensenyament, Joventut i Participació Ciutadana.

En total 691 persones, que corresponen a 34 grups, han pogut conèixer la proposta a través d’aquest programa especial, que ha rebut una col·laboració econòmica dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona. Les visites s’han realitzat entre els mesos de febrer i març.

L’exposició d’Art Tecnològic, inaugurada el mes de novembre passat amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 i en el marc d’un dels projectes singulars patrocinat per l’empresa reusenca BEEP Ticnova, encara ara la recta final. Es podrà visitar encara fins al dia 26 de març i fins a aquest moment hi han passat 2.877 visitants, entre persones individuals i més de 50 grups organitzats.

FER UN COMENTARI