Presentació del nou disc d’ “Obeses” a l’Auditori Eduard Toldrà

El seu cinquè disc “Fills de les estrelles”” es presenta a Vilanova i la Geltrú aquest dissabte 5 de maig a les 21h, a l’Auditori Eduard Toldrà.

0
257

Des que l’any 2010 van fer el seu primer concert a Manlleu, Obeses no han parat d’actuar arreu de la geografia catalana. La seva progressió meteòrica els ha portat en quatre anys a enregistrar tres discos molt lloats per la crítica especialitzada i també molt celebrats
pel públic.

Després d’un any i mig en el qual han estat immersos en l’òpera rock sobre el poeta Verdaguer, ombres i maduixes, Obeses torna als escenaris per presentar el seu nou disc d’estudi. Així doncs, aquest 2018 presenten un cinquè disc que, amb tota la naturalitat, han titulat “Fills de les estrelles”. Obeses s’ha convertit en poc temps en un grup de culte, que fuig de la frivolitat més comercial. Realment són uns autèntics herois musicals.

El disc consta de 13 peces marcades per un cert eclecticisme. El nou disc té tarannà èpic en dues ocasions. També es tanca el cicle iniciat amb Pa amb tomàquet (Obesisme il·lustrat, 2011), amb Botifarra amb seques (Zel, 2013) i amb Nata Muntada (Monstres i princeses, 2015). Però no tot el disc conté elements de continuïtat, sinó que també s’hi troba un solo de saxo o la incorporació d’un banjo en alguna peça. Per altra banda, les lletres traspuen optimisme, positivisme, i contundència que no ens deixaran gens indiferents.

Les entrades es poden adquirir a taquilles del Teatre Principal els dissabtes de 17h a 20h, al web del l’Auditori www.auditoritoldra.cat i una hora abans de l’inici del concert al mateix
Auditori.

FER UN COMENTARI