El PP de Salou qualifica els impostos de 2018 de “poc transparents”

Han anticipat que no votaran a favor d´uns pressupostos que consideren continuistes

0
358
Karting Comarruga 728×90

Els populars han qualificat de inconcebible que hi hagi tres partides pressupostàries que no concretin la despesa. Com és possible que sota els conceptes de “despeses diverses”, “esdeveniments no programats”; i “fons de contingències” pressupostin gairebé 2,5 milions d´euros?. Això només denota manca de planificació i poca rigorositat, a més d’una falta de transparència absoluta. Els nostres veïns tenen el dret a saber en què ens gastem els seus impostos, i evidentment, així és impossible” ha manifestat Mario García, portaveu del PP a Salou.

Pel líder popular “És evident que l’equip de Govern té prioritats molt diferents a les reals del nostre municipi, per que pressuposten en comunicació institucional i despeses diverses d’alcaldia més de 170.000 € mentre que la quantiat destinada a promició de la ciutat és de només 25.000 €”.

A més, els populars han qualificat d’excessiva la partida pressupostària destinada al capítol de personal, en considerar que no és normal que gairebé el 40% del pressupost, gairebé 16,5 milions, vagi destinat a pagar nòmines. Segons García: “És inconcebible que des de l’any 2012 aquesta partida hagi crescut quasi dos milions d’euros. Qualsevol empresa en aquesta situació estaria destinada a la fallida”.

Finalment han criticat la manca de planificació a l’hora d’executar les inversions previstes a l’actual pressupost, on gairebé 1,5 milions d´euros no s’han materialitzat, gran part dels mateixos destinats a infraestructures i obres als carrers, quan existeix un reclam social referent a la manca de manteniment dels mateixos.

FER UN COMENTARI